<img src="templates/welisan/main/images/plus-sign.png"> More Opportunities Realized<img src="templates/welisan/main/images/plus-sign.png"> More Opportunities Realized

"The ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do."
- Steve Jobs -

MORE OPPORTUNITIES REALIZED

Een goed plan verdient een goede uitvoering. Maar is dat net zo makkelijk als het klinkt? Ik denk in unieke concepten, ik geloof dat ieder product of dienst succes kan hebben, mits een unieke en persoonlijke strategie wordt ontwikkeld. Dit betekent dat ik niemand kopieer, ik bewandel nooit het makkelijkste pad, maar ik maak uw merk specialer, creatiever en uitzonderlijker.

 

Geloven in je bedrijf in combinatie met het product of de dienst is het begin, de commerciële uitvoering maakt het verschil. Ik ben uw partner om de juiste weg te vinden.

"Think big. Start small. But most of all start!"
-Simon Sinek-

COACHING

Vanaf onze eerste afspraak begin ik je product of bedrijf te ontdekken, om jouw persoonlijke verhaal te kunnen vertellen. Jouw verhaal, motivatie en wilskracht zorgden dat je bedrijf en product zijn ontstaan en deze factoren moeten we overbrengen naar de doelgroep. Al in de eerste gesprekken zul je merken dat ideëen van een buitenstaander je nieuwe inzichten geven. Ook zul je zien dat de huidige uitvoering niet slecht is, maar dat je focus verlegd moet worden. In onze coaching sessies kan ik je gemakkelijk helpen zaken op een rijtje te krijgen, zodat het pad naar succes in zicht komt.

"If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough."
- Albert Einstein -

TRAINING

Een ondernemersplan is een zeer goed begin, maar de uitvoering is zeker zo belangrijk. De missie en visie staan op papier, maar wat is er nodig om deze uit te voeren? Dat leren we je in onze trainingsessies. De beste businessplannen mislukken vaak, omdat het bedrijf ze niet op een juiste manier uitvoert.

 

Welisan verzorgt trainingen voor ondernemers en hun personeel om de missie en visie leven in te blazen. De normen en waarden, denkbeelden en strategie worden omgezet in een werkwijze.

"Seek out alliances; they are essential to growth and provide resistance to bigger competition."
- Richard Branson -

INSPIRATION

Bedrijven zijn vergeten wat hun sterke kanten zijn. Waarom blijft 99% van de bedrijven hetzelfde doen? Omdat veranderen ontzettend moeilijk is. Welisan inspireert bedrijven om meer kansen te benutten. Ik ben in 2013 als zelfstandig ondernemer gestart. Welisan B.V. lijkt een ontzettend goedlopend bedrijf, maar gaat failliet in 2015. Tijdens mijn keynote beschrijf ik alle successen en fouten die tussen de start en het einde van Welisan B.V. zijn voorgevallen. 

 

Ik wil mijn levenslessen met je delen en ik zorg daardoor dat je meer kansen gaat benutten!

IK WIL MIJN KANSEN BENUTTEN

Coaching
Coaching
Training
Training
Inspiration
Inspiration